GRIM ADVENTURES OF BILLY AND MANDY


 

Szavazz a kedvenc részedre!
Season 6 Voting

Billy Ocean - Hill Billy - A Grim Day - Scary Poppins (449 / 88%)
Keeper of the Reaper - B & M vs. the Martians (6 / 1%)
Love That Dare Not Speak Its Name - Major Cheese (6 / 1%)
Modern Primitives - Giant B & M All Out Attack (5 / 1%)
The Wrongest Yard - Druid, Where's My Car (5 / 1%)
Herbicidal Maniac - Chaos Theory - Hurter Monkey (2 / 0%)
SpiderMandy - Pandora's LunchBox - The Crass Unicorn (4 / 1%)
Dumd-Dumds and Dragons - Fear and Loathing in Endsville (4 / 1%)
Dad Day Afternoon - Goodbling and the Hip-Hop-Opotamus (7 / 1%)
Be A-Fred, Be Very A-Fred - Billy and Mandy Begins (24 / 5%)

Szavazatok száma: 512

Létrehozás időpontja:
2009-09-09 15:08:04

Szavazás lezárva:
2014-12-25 17:34:11


Lezárt szavazások
 
 
 
 
 
 

MSN
     GRIM (AZ OLDAL SZERKESZTŐJE 
HA VALAKINEK NEM LENNE
 EGYÉRTELMŰ
) realkiwy@freemail.hu

     DORKA (videófelelős:P)
 dorka_pocok@hotmail.com

 
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 

 

 
 

Maxwell Atoms Interjú

Interjú Maxwell Atomssal (2002)

Bemutatjuk Maxwell Atomsot, az embert, aki olyan produkciók létrejöttében működött közre, mint a "Boci és Pipi", vagy az "Én vagyok Menyus", valamint ő a kiötlője a 2001-es "Cartoon Network Big Pick" győztes rajzfilmjének, a Grim & Evilnek. Maxwellből megpróbáltunk bennfentes infokat kiszedni a sorozat jövőjére és még sok minden másra vonatkozóan.

Ismerd meg hát az embert, aki a morbid humorú Grim & Evil mögött áll!

CNF: Mi tette rád animátorként a legnagyobb hatást?
MA: Szürrealizmus, rémfilmek, és régi, szombat reggeli rajzfilmek. Imádom, hogy a rajzfilm világában minden lehetséges. Sokat tanultam a szakma nagy öregjeitől is.

CNF: Mondj párat a kedvenc rajzfilmjeid közül!
MA: A "Ren & Stimpy"-n meg a régi UPA cuccokon kívül? Voltaképp minden rajzfilmben találok valami szeretnivalót. A Grimre is hatással volt csomó olyan dolog, amit kölyökként néztem. Van benne csomó Hanna-Barbera, G.I. Joe, Galaxy High, és Saturday Supercade behatás.

CNF: A rajzfilmrajongók tudják, hogy szereped volt David Feiss "Boci és Pipi" és "Én vagyok Menyus" sorozatában. Mi volt a szereped, mit tettél hozzá ezekhez a műsorokhoz?
MA: Eleinte a sorozatok designját csináltam. Épp négy hónapot voltam meló nélkül a rémes "Blues Brothers" rajzfilmsorozat után. Nem emlékezhetsz rá, mert sosem adták le. Szóval, David mindig nagyon rugalmas volt, és hagyta hogy szabadjára engedjem a kreativitásomat. Csináltam hát pár storyboardot és írtam pár részt. Mindig úgy gondoltam, hogy Menyus lehetőségei kiaknázatlanok. Reméljük, hasznára váltam a sorozatnak. Úgy tűnt, a Cartoon Network felfigyelt rám, amikor a "Csodás Motorbikini" storyboardját csináltam, pedig csak a hasamra ütöttem. Ez az a rész, amikor Menyus kifejleszt egy szupergyors bikinit és elviszi Bambulát egy dimenzióba, amit intelligens sonkák uralnak.

CNF: A Grim & Evil volt az első sorozat a Cartoon Networkön, amit teljes mértékben a rajongók választottak ki. Milyen érzés volt?
MA: Szívszaggató idők voltak. A barátaim és munkatársaim ellen versenyeztem egy sorozat lehetőségéért. Köszönöm a rajongóknak, hogy képes voltam legyőzni ezeket a barátokat és munkatársakat, rommá törve az álmaikat, amik az én dicsőséges felemelkedésem nyomába sem érhettek.

CNF: A Grim & Evil valójában két sorozat egyben. Miért ezt a formátumot használtad?
MA: Nos, a szavazást a Kaszás-fele nyerte, de Hector is elég nagy visszhangot keltett. Természetesnek tűnt összevonni őket. Két finom íz, ami egyben még finomabb.
(azóta persze már külön sugározzák a kettőt - a ford.)

CNF: Meg fogjuk tudni valaha is, mi a Hector sztori háttere? Pl. Hector agya, a cirkuszi medve, és a világuralmi tervek?
MA: Igen. Az egyik részben mindenre fény derül (Hector arca - a ford.). Láthatjuk Hectort, mielőtt elvesztette volna a testét. A második szezonban, amin jelenleg dolgozunk, lesz pár utalás Boskov eredetére, de az egész sztorit későbbre tartogatom.
(tudomásom szerint ez azóta sem készült el - a ford.)

CNF: Mi adta az ötletet Kaszás akcentusához?
MA: Valójában véletlen. A válogatás alatt Greg Eagles alámondott egy jelenetet, és eléggé jamaikainak hangzott. Nem volt szándékos, de úgy gondoltam, vicces lesz, szóval maradt.

CNF: A horrorvígjáték műfaj az amerikai animációban virágozni látszik. Először Scooby Doo, aztán Bátor, a gyáva kutya. Nehéz egy olyan sorozatot csinálni, ami egyszerre ijesztő és vicces?
MA: Igazán rémisztő részek még nem voltak, de van egy pár a tarsolyunkban. Úgy gondolom, a móka túlsúlyban van a rémisztgetéssel szemben, de igazán humoros tud lenni az, ha mindkettőből merítünk. A rémisztgetésben eléggé meg van kötve a kezünk.

CNF: A rajongók imádják Billy, Mandy és a Kaszás fura kapcsolatát. Mi inspirálta ezt? Valamelyik karaktert valós személyről mintáztad netán?
MA: Billy és Mandy egy főiskolás rövidfilmemből valók. Kaszás később jött. Kicsit feldobja a dolgot, hogy ne az a szokásos haver-rajzfilm legyen. Nem valós személyekről mintáztan őket, de azt hiszem az "ők a személyiségem különböző aspektusai" mondat most idevág.

CNF: Melyik szereplő a kedvenced?
MA: Szeretem Mandy hideg érzéketlenségét és Billy vidám zabolátlanságát, de azt hiszem, pont olyan frusztrált és mogorva vagyok, mint Kaszás.

CNF: Hector és Kaszás világa fog találkozni valaha?
MA: Eléggé adja magát ez a dolog. Ha valaha megtörténik, azt akarom, hogy különleges legyen, bár a közeljövőben nem tervezek ilyesmit.
(a Csirkelabda Z epizód végén van egy kis átfedés azért - a ford.)

CNF: Úgy tűnik, további évadok is készülnek, gratulálok! Mit láthatunk az eljövendő részekben?
MA: A show sokat fejlődött, amíg idáig eljutott. A design és az időzítés észrevehetően jobb az új részekben. Pár mókás karakter mutatkozik majd be, és ősszel jön egy bizarr musical-szerű rész is. (Rémségek Kicsiny Krátere - a ford.) Azt hiszem, a szokásos rajzfilmes dolgokat sem kell nélkülöznötök majd. Sok bunyó, románc, kannibalizmus, emberek gerincéből kinövő fura dolgok. Meg ilyesmik.

CNF: A TV Guide úgy írt a rajzfilmről, mint a legjobb 10 egyike, amit a nyáron meg kell nézni. Hogy fogadtad az eddigi kritikákat?
MA: Általában pozitív visszajelzéseket kapok. Nem panaszkodhatom.

CNF: Beszéltem pár másik alkotóval a csatornától, és mind elmebetegnek tűntek. Tényleg őrültek vagytok? Ez a rajzfilmkészítés elengedhetetlen része?
MA: Kérdésedre kérdéssel felelek. Bolondnak kell lenned, hogy animációval foglalkozz, vagy az animációkészítés tesz bolonddá?

CNF: Van valami egyéb project amin most dolgozol? Hogy áll a Grim & Evil készítése?
MA: Haladunk, mint kés a vajban. Na jó, talán kis beton is került a vajba. Van pár remek storyboardunk egy pár őrült rajzfilmhez. Mellék-projectként egy számítógépes játékkal foglalkozom. Ezt valójában még főiskolán kezdtem. Akarok továbbá pár felnőtteknek szóló flash-rajzfilmet és egy élőszereplős filmet is csinálni. Kell valamit csinálnom, ahol nem kell kesztyűs kézzel bánnom a poénokkal. Viszont azt hiszem, egyszerre csak egy nagy projectre van időm. Tulajdonképpen mostanság semmi szabadidőm nincs. Köszi az interjút, és nézzétek a sorozatot!

Az interjút a Cartoon Network's Fridays fansite készítette, ezúton is köszönöm szíves hozzájárulásukat a fordítás elkészültéhez.

 

Grim.Hu

 


THIS IS
A FANSITEEEEEEE!!!!

Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Indulás: 2004-08-05
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg